دی تو دی

همه چیز از همه جا

دی تو دی

همه چیز از همه جا

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی
آخرین نظرات
  • ۰
  • ۰


طرز پخت پلو یونانی , پلو یونانی


برای مشاهده آموزش تهیه پلو یونانی به ادامه مطلب مراجعه کنید.

 



مواد لازم جهت تهیه پلو یونانی:

سینه مرغ 1 عدد کامل 
 پیاز 1 عدد
هویج حبه شده 2 عدد بزرگ
نخود فرنگی نیم پز
 1 لیوان
قارچ حبه شده یک و نیم لیوان
زرشک سرخ شده 5 قاشق غذاخوری
 برنج 3 پیمانه
روغن برای سرخ کردن و طبخ برنج به میزان لازم
زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل به میزان لازم

 
طرز تهیه پلو یونانی:
ابتدا استخوانهای مرغ را گرفته و آن را به قیچی به صورت حبه ای خرد کرده و به همراه پیاز، زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل حدود 20 دقیقه بپزید و در مقدار بسیار کمی روغن کمی تفت دهید.

 

قارچ و زرشک را به صورت جداگانه سرخ کرده و کنار بگذارید.

 

نخود فرنگی را با آب جوش حدود 10 دقیقه بجوشانید که کمی نیم پز شود.

 

سپس برنج را به همراه هویج خرد شده و نخود فرنگی و نمک و روغن به صورت کته بپزید.

 

پس از پخت پلو برای سرو غذا در ظرف مورد نظر خود، به صورت لایه ای، یک لایه از برنج مخلوط ریخته سپس روی آن قارچ سرخ شده، مرغ تفت داده شده و کمی زرشک بریزید.

سپس لایه دیگر برنج را ریخته و بقیه مواد را نیز به صورت لایه ای بریزید و روی آن را طبق سلیقه خود با برنج زغفرانی و زرشک تزیین کنید.

 

البته در پلو یونانی اصلی از برنج زعفرانی استفاده نمی شود ولی برای تزیین بسیار عالی خواهد شد و عطر خوشی به غذای شما خواهد داد.


امیدوارم لذت ببرید!

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی