آماده سازی :120 دقیقه
پخت :90 دقیقه
برای مشاهده آموزش تهیه ته چین مرغ " بدون تخم مرغ " به ادامه مطلب مراجعه کنید.
مواد لازم جهت تهیه ته چین مرغ بدون تخم مرغ برای 4 نفر
مرغ متوسط | 1 عدد |
ماست چکیده ترجیحا ترش | نیم کیلو گرم |
خلال بادام | 50 گرم |
زعفران دم کرده ی غلیظ | به میزان لازم |
برنج | 4 پیمانه |
روغن و کره | به میزان لازم |
آموزش تهیه ته چین مرغ بدون تخم مرغ :
مرغ
را با یک ونیم لیتر اب بجوشانید و کف ان را مرتب بگیرید ، بعد به ان زرد
چوبه، پیاز یک عدد بزرگ ، چند حبه سیر خرد شده، ساقه کرفس ، یک عدد هویج ،
چوب دارچین و نمک وفلفل اضافه کنید به مدت 10دقیقه با حرارت زیاد بجوشانید.
بعد حرارت را ملایم کنید به مدت یک ساعت ونیم بپزید
بعد از پخت باید حدود یک لیوان اب مرغ بماند .مرغ را بیرون اورده وپس از
خنک شدن استخوان مرغ را بگیرید تکه هاى مرغ را خیلى ریز نکنید.
به
نیمى از ماست کمى نمک ، زعفران 2 قاشق غذا خورى و فلفل قرمز وکمى پودر
خردل اضافه کنید و مرغهارا در آن قرار دهید ودر یخچال بگذارید. ( این
کار را میتوانید حتى از روز قبل انجام دهید که در این صورت خوشمزه تر هم
میشود)
حالا نیم دیگر ماست را هم به همین ترتیب مزه دار کنید
و کنار بگذارید براى برنج. برنج را با یک قاشق زرد چوبه بجوشانید وان را
زنده بردارید . حتماً اول با اب ولرم کمى شستشو دهید بعد کمى اب سرد.
وبرنج را با ماست مخلوط کنید +کمى روغن مایع .
حالا کف
قالبمه یادر ماهیتابه گود نصف پیمانه روغن ریخته ونیمى از برنج را ریخته
وصاف کنید وروى ان زعفران بریزید بعد مرغها را روى برنج میچینیم وخلال
بادام ها را هم همه جاى ظرف میپاشیم وبعد بقیه برنج را و دوباره زعفران .
با قاشق چند سوراخ روى برنج ایجاد کنید و در اخر نصف لیوان اب مرغ و نصف
لیوان روغن مایع وکره را روى برنج بدهید.
روى قالب را فویل کشیده وداخل فر گذاشته روى حرارت زیاد به مدت نیم ساعت و بعد باحرارت متوسط براى یک ساعت دیگر.
ویا اگر روى حرارت مستقیم خواستید تهیه کنید 10 دقیقه اول حرارت زیاد باشد وبعد حرارت را کم کنید بمدت یک ساعت و نیم ...
امیدوارم لذت ببرید!
منبع : beryooni.com